Bărbatul de 43 de ani care, în luna mai, şi-a ucis iubita şi apoi i-a abandonat cadavrul într-o localitate din judeţul Bihor a fost trimis în judecată de procurorii clujeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a fost trimis în judecată pentru omor. 
 
“În perioada 21/22 mai 2022 – interval orar 18.30 – 02.58 – s-a deplasat împreună cu victima M.B. pe mai multe trasee din arealul comunelor Gilău, Beliş, Răchiţele, Mărgău, Căpuşu Mare, Dealu Mare, Mănăstireni, Mărişel, Măguri (judeţul Cluj), iar la un moment dat, în timp ce ambii se aflau în autovehiculul care se afla parcat pe marginea drumului, în zona lacului Tarniţa, inculpatul a exercitat agresiuni fizice asupra victimei, care au condus la decesul acesteia prin asfixie mecanică. După săvârşirea faptei, inculpatul a introdus cadavrul în portbagajul autovehiculului, s-a întors către Cluj-Napoca, apoi din Cluj-Napoca s-a deplasat către Oradea, iar pe traseu, în intervalul orar 07.57 – 10.41, data de 22 mai 2022, a abandonat cadavrul victimei într-un areal izolat, cu vegetaţie, dinspre localităţile Corniţel şi Borod, judeţul Bihor”, se arată în comunicat. 
 
Bărbatul, Bone Ferenc, este din Arad şi a fost căutat de poliţişti, fiind prins în Oradea, în 26 mai.
 
El a fost arestat preventiv în 27 mai, pentru o perioadă de 30 de zile, măsura fiind prelungită succesiv pe parcursul urmăririi penale. 
 
Trupul victimei - Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani, din Târgu Mureş - a fost găsit împachetat în saci menajeri, într-o zonă cu vegetaţie abundentă. Principalul suspect a fost iubitul femeii, în vârstă de 43 de ani. El fusese condamnat anterior la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare după ce în urmă cu doi ani şi-a agresat fosta prietenă pe stradă, lovind-o cu pumnii şi picioarele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.