Un bărbat de 33 de ani din judeţul Cluj a fost arestat preventiv, joi, pentru act sexual cu un minor şi lipsire de libertate în mod ilegal, el fiind cercetat pentru că a avut relaţii intime cu o fată de 12 ani. La un moment dat, pentru că fata nu a vrut să meargă cu el, ar fi luat-o cu forţa de pe stradă şi ar fi băgat-o în maşina lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Gherla, a avut, în cursul acestui an, relaţii sexuale cu o fată de 12 ani. Nimeni nu a reclamat faptele la Poliţie, ancheta fiind declanşată după ce poliţiştii au primit informaţii ”de interes operativ” cu privire la acest caz. 
 
Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au aflat că, în cursul lunii mai, bărbatul ar fi luat-o cu forţa de pe stradă pe fata de 12 ani şi ar fi băgat-o la el în autoturism, în condiţiile în care adolescenta nu a vrut să meargă cu el. 
 
Miercuri, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa suspectului. Tot atunci el a fost reţinut, iar joi a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.