Echipaje de salvatori din Cluj intervin, sâmbătă după-amiază, în sprijinul unei persoane care a căzut cu parapanta. Parapantistul, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe Dej , fiind conştient şi cooperant, dar cu leziuni la picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Echipaje de salvatori din Cluj intervin, sâmbătă după amiază, în sprijinul unei persoane care a căzut cu parapanta.
 
Parapantistul, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe Dej , fiind conştient li cooperant, dar cu leziuni la picioare. 
 
Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază, în jurul orei 14:07, în zona comunei clujene Jichişu de Jos. O autospecială cu trei subofiţeri de la ISU Argeş şi o autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la faţa locului.
 
Salvatorii l-au găsit pe parapantist, acesta fiind conştient i cooperant. În aceste condiţii, elicopterul SMURD solicitat a se deplasa la faţa locului a fost întors din drum, nefiind nevoie de intervenţia aeronavei.
 
Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost dus cu ambulanţa la unitatea de primiri urgenţe Dej. Primele evaluări arată că a suferit fracturi la ambele picioare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.