O ambulanţă aflată în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost implicată într-un accident rutier, la Turda, judeţul Cluj. Autosanitara a fost lovită de un autoturism, două persoane aflate în acesta fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni seară, la intersecţia străzii Calea Victoriei cu strada Câmpiei, din municipiul Turda.
 
”Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un conducător auto de 53 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa cu un autoturism din direcţia străzii Lotus, la pătrunderea în intersecţie a acroşat o ambulanţă, condusă de un bărbat de 54 de ani, din direcţia străzii Ştefan cel Mare spre strada Câmpiei, care ar fi avut în funcţiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului şi a unui pasager din acel autovehicul”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Cluj.
 
Ambulanţierul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şoferul autoturismului nu a putut fi testat la locul evenimentului rutier, fiindu-i recoltate probe biologice la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
”Întrucât există indicii cu privire la consumul de băuturi alcoolice de către conducătorul autoturismului, în cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă”, precizează Poliţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.