Un grav accident de circulaţie a avut loc, duminică, în municipiul Cluj-Napoca. O maşină şi o motocicletă s-au ciocnit, iar maşina a continuat să meargă, trei pietoni fiind acroşaţi. O femeie de 60 de ani a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trei autospeciale, două echipaje SMURD şi unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma unui grav accident rutier produs pe strada Frunzişului din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit un autoturism şi motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos şi necesita asistenţă medicală, de asemenea, o femeie în vârstă de cca 60 de ani era prinsă sub maşină şi prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. O a doua femeie se afla prinsă sub autoturism, care suferise traumatisme multiple, însă era în stare de conştienţă şi cooperantă. Un alt bărbat se afla in apropiere şi solicita asistenţă medicală”, a transmis ISU Cluj.  

Pompierii au acţionat pentru a extrage de urgenţă femeia de sub autoturism şi pentru a sprijini evaluarea medicală şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă persoanelor implicate în evenimente. 

Sursa citată a precizat că cei doi bărbaţi răniţi şi femeia, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.  

Şoferul autoturismului a fost consultat şi nu a fost necesar transportul la spital. 

”Pe strada Frunzişului, înspre strada Izlazului a avut loc o coliziune între un autoturism  şi o motocicleta, ambele circulând în aceeaşi direcţie. În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcuşului, unde au fost acroşaţi trei pietoni”, a transmis IPJ Cluj.  

Conducătorul auto şi cel al motocicletei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.