Un accident rutier grav s-a produs, joi, pe A 3, la ieşire către Turda, în urma căruia o persoană a murit şi una a fost rănită. A fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD. Poliţiştii din Cluj au stabilit că accidentul a fost provocat de bărbatul care a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Un conducător auto de 45 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce se deplasa pe A3, direcţia Gilău spre Turda, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, fiind surprins şi accidentat de un auto condus de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

În urma coliziunii, bărbatul de 45 de ani a decedat, iar o femeie de 72 de ani, pasager în acelaşi auto, a fost transportată la o unitate medicala în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Grav accident rutier produs pe autostrada A3, la ieşirea înspre municipiul Turda. Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea erau două persoane încarcerate. A fost vorba despre o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 45 de ani, care era în stare de inconştienţă”, a anunţat ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că s-a acţionat cu echipamentele speciale pentru a debloca şi extrage cele două persoane, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale.

”Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului. Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranţa salvatorilor şi măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil”, a mai transmis ISU.

Traficul în zona accidentului este complet blocat.

Deocamdată, poliţiştii au stabilit că două autorutisme s-au ciocnit, dar nu au stabilit exact împrejurările. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.