Prăbuşirea unei bucăţi de tavan în mall-ul City Park Mall din municipiul Constanţa, care a avut loc joi seara, fără a se înregistra victime, a fost cauzată, după o primă evaluare, din cauza unui montaj instabil realizat de echipa contractată, au anunţat vineri reprezentanţii companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O bucată de tavan s-a prăbuşit, joi seară, la City Park Mall din municipiul Constanţa. Din fericire, în momentul respectiv, în zona incidentului nu se afla nicio persoană. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă spun că nu au existat solicitări în urma acestui incident, neexistând persoane rănite.

După o primă evaluare, cauza acestui incident a fost un montaj instabil realizat de echipa contractată, potrivit reprezentanţilor mall-ului.

”În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Regretăm acest incident şi le cerem scuze clienţilor noştri pentru această situaţie de risc”, se arată în anunţul companiei.

Reprezentanţii mall-ului susţin că a fost mobilizată o echipă care s-a ocupat de îngrădirea zonei şi de reverificarea tuturor spaţiilor din cadrul centrului comercial.

”Mai departe, vom investiga cu atenţie cauza acestui incident şi ne vom asigura ca toate măsurile ce se impun să fie luate”, se arată în anunţul companiei.

 

În urmă cu câteva săptămâni, un alt incident a avut loc la acelaşi mall, după ce a izbucnit un incendiu la unul dintre magazine.

Evenimentul a avut loc după ora 22, când mallul era închis, atunci fiind evacuate câteva zeci de persoane care se aflau la cinematograf la ora respectivă, neexistând nici atunci persoane rănite.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.