Circulaţia tramvaielor pe Şoseaua Progresul din Capitală a fost blocată miercuri, după ce un excavator a rupt firele de contact în timpul unei acţiuni de demolare. Poliţia face cercetări pentru distrugere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Şoseaua Progresului sector 5, pe parcursul  unei demolări controlate, o porţiune din faţada clădirii a căzut pe trotuar.  Cu ocazia intervenţiei s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizaţie de demolare”, anunţă Poliţia Capitalei.
De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu braţul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulaţia tramvaielor. 
Nu a fost vătămată nicio persoană.
Secţia 18 Poliţie s-a sesizat, din oficiu, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.