Circulaţia rutieră pe DN6, în judeţul Caraş-Severin, oprită sâmbătă după-amiază, după ce un TIR care transporta maşini a luat foc, iar patru dintre acestea au explodat din cauza flăcărilor, a fost reluată pe ambele sensuri de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ a declarat pentru News.ro că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN6, unde un TIR care transporta opt maşini a luat foc, iar patru dintre acestea au explodat.

”Imediat după ce pompierii au reuşit să lichideze incendiul izbucnit la un TIR, circulaţia a fost reluată mai întâi pe o bandă de mers, apoi a fost deschisă pe ambele sensuri. De asemenea, după ce incendiul a fost stins, TIR-ul a fost tras de pe partea carosabilă”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit sursei citate, şoferul TIR-ului este cetăţean bulgar şi transporta maşini noi, de la fabrica din Craiova. Acesta se îndrepta dinspre Caransebeş spre Timişoara, în momentul izbucnirii incendiului.

Pompierii urmează să stabilească exact de la ce a pornit acest incendiu.

TIR-ul încărcat cu opt maşini a luat foc pe DN6, în apropierea localităţii Armeniş, din judeţul Caraş-Severin. După izbucnirea incendiului, patru dintre maşini au explodat din cauza flăcărilor.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, iar poliţiştii au oprit circulaţia rutieră pe ambele sensuri.

În urma acestui incident nu au existat victime omeneşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.