Circa 120.000 de oameni protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală faţă de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă prin care sunt modificate codurile penale, în timp ce alţi 200.000 de manifestanţi au ieşit în stradă în mai multe oraşe din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul manifestanţilor care se se află, miercuri seară, în faţa sediului Guvernului a ajuns la circa 120.000, în timp ce în mai multe oraşe s-au strâns alţi 200.000 de oameni.

La această oră, manifestanţii din centrul Capitalei huiduie, fluieră şi bat în tobe. La un moment dat, s-au auzit mai multe petarde în mijlocul mulţimii, urmate de scandarea: "Fără violenţă". Una dintre petarde a ajuns în apropierea unui grup de jandarmi, care, însă, nu au reacţionat.

Protestatarii strigă: "DNA să vină să vă ia", "Mai am un singur dor, Dragnea scriitor", "Abrogare", "Afară, afară, cu leprele din ţară", "Dragnea, nu uita, o să vină să te ia".

Manifestanţii continuă să vină în număr mare în Piaţa Victoriei.

Ieşirea de la metrou se desfăşoară cu dificultate în zonă. Mulţi călători au preferat să ia trenul în alte direcţii, văzând că ieşirea este greoaie.

Garniturile de tren au fost retrase după vârful de trafic, dar pentru că, în loc să scadă, numărul călătorilor creşte, au fost repuse în circulaţie mai multe garnituri, care să facă faţă traficului spre Piaţa Victoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.