Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 26 de persoane au fost rănite şi transportate la spitale în urma accidentului petrecut, vineri, în judeţul Braşov, când şoferul unui autocar a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de parapetul care desparte sensurile şi s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele patru persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului sunt un tânăr de 18 ani, coregraf la Palatul Copiilor din Iaşi, coordonatorul ansamblului folcloric "Cătălina" de la Palatul Copiilor din Iaşi, Cătălin Pop, şi cei doi şoferi ai autocarului - Ilie Cojocaru şi Andrei Popa.

Cosmin Teodor Manoilă (18 ani), coregraf la Palatul Copiilor din Iaşi

Una dintre victimele accidentului de autocar din localitatea braşoveană Perşani este Cosmin Teodor Manoilă, un tânăr de 18 ani, coregraf la Palatul Copiilor din Iaşi.

Pe pagina sa de Facebook sunt postate mai multe fotografii în care acesta apare împreună cu membrii unui ansamblu de dansuri populare. De asemenea, el îşi pusese la fotografia de copertă o imagine din filmul ”Gladiatorul”, cu mesajul: ”What we do in life echoes in eternity” (Ceea ce facem în viaţă are ecou în eternitate).

Cosmin Teodor Manoilă a absolvit Colegiul de artă ”Octav Băncilă” din Iaşi şi era coregraf la Palatul Copiilor.

Cătălin Pop (42 de ani),  coordonatorul ansamblului folcloric "Cătălina" de la Palatul Copiilor din Iaşi

Coordonatorul ansamblului folcloric "Cătălina" de la Palatul Copiilor din Iaşi, Cătălin Pop, se află printre persoanele decedate în urma accidentului de autocar din judeţul Braşov, afirmă directorul instituţiei, Claudia Ciobanu.

"Din informaţiile pe care le am, unul dintre cei care au decedat se confirmă a fi Cătălin Pop, tatăl a doi copii, cel care coordona ansamblul «Cătălina»", a declarat directorul Palatului Copiilor din Iaşi, Claudia Ciobanu.

Pe pagina de pe un site de socializare a lui Cătălin Pop au început să apară mesaje de condoleanţe: "Doamne nu pot să cred! Condoleanţe! Doamne ai grijă de ceilalţi răniţi!!!", "Sunt înmărmurită de durere..... Doamne ajută-i pe cei care au rămas în viaţă şi iartă-i, urcă-i la cer pe cei care au murit!".

Ilie Cojocaru (58 de ani), unul dintre şoferii autocarului

Ilie Cojocaru era şofer profesionist, el postând imagini pe Facebook din timpul curselor pe care le făcea în străinătate, în Spania sau Italia. El era căsătorit şi avea un băiat.

Cel de-al doilea şofer al autocarului care aparţinea firmei Maxibus Trans SRL, Andrei Popa, a decedat şi el în urma accidentului. Avea 42 de ani.

Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Perşani din judeţul Braşov, în jurul orei 12.30, după ce şoferul ar fi intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, astfel că a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de parapetul care desparte sensurile şi s-a răsturnat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.