Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, unde două autoturisme şi o motocicletă s-au ciocnit. Trei dintre victime, între care şi motocilicstul, au avut leziuni grave, fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona Nistoreşti, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism şi o motocicletă.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în urma accidentului cinci persoane au fost rănite, iar trei dintre acestea au nevoie de investigaţii medicale suplimentare, fiind transportate la spital. Printre victime se numără şi motociclistul. Una dintre victime a rămas blocată în maşină, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia rutieră pe DN 1, în zona accidentului, se desfăşoară îngreunat, însă nu sunt blocaje în trafic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.