Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite în două accidente produse în decurs de doar câteva minute, sâmbătă după-amiază, în judeţul Prahova. Unul dintre accidente a avut loc pe drumul naţional 1 B, unde trei autoturisme s-au ciocnit, al doilea producându-se câteva minute mai târziu pe drumul naţional 1, unde un autoturism s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, primul accident a avut loc pe DN 1 B, în dreptul sediului Primăriei comunei Bucov, la câţiva kilometri de Ploieşti. Trei persoane au fost rănite după ce trei atutoturisme s-au ciocnit, accidentul având loc în condiţii de ploaie torenţială. Alte şase persoane aflate în vehiculele implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Câteva minute mai târziu un alt accident s-a produs pe DN1, între Ploieşti şi Sinaia, în zona Movila Vulpii, unde un autoturism s-a răsturnat. O femeie în vârsă de 35 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de şase ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.