Poliţiştii din judeţul Timiş au prins cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, care erau urmărite internaţional de autorităţile din Italia pentru şantaj şi aderarea la un grup infracţional organizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor municipiului Lugoj, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, au prins cinci persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, urmărite internaţional.

"Pe numele acestora, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi aderarea la un grup infracţional organizat", se arată în comunicat.

Persoanele au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Timiş, urmând a fi iniţiate procedurile în vederea predării către autorităţile din Italia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.