Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite miercuri, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe DN6, pe şoseaua dintre Timişoara şi Sânnicolau Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răniţii au fost transportaţi la spital.

Trei maşini s-au izbit pe DN6, în dreptul unei intersecţii cu drumul care duce către localitatea Tomnatic.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şoferul uneia dintre masini a semnalizat virajul la stânga, către Tomnatic, însă şoferul unui alt autoturism care venea din spate a încercat să intre în depăşirea unui alt vehicul pe care l-a observat prea târziu şi pe care l-a izbit.

Un al treilea conducător auto a intrat cu maşina în primii doi.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. Printre aceştia şi doi copii. Cu toţii au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.