Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă după-amiază, în judeţul Constanţa, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism. La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă după-amiază, la un accident rutier petrecut la ieşirea din localitatea Ovidiu.
 
 
Acolo s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un Smurd C, un Smurd B, trei echipaje ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD.
 
FOTO: ISU Constanţa
FOTO: ISU Constanţa
 
Conform Poliţiei Judeţene Constanţa, din primele informaţii reiese că un autoturism circula pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-o altă maşină.
 
 
În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, două din maşina care a intrat pe contrasens şi trei din cealaltă. Doi dintre răniţi au fost intubaţi.
 
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au precizat că la Spitalul Judeţean au fost transportaţi doi adulţi aflaţi în comă, doi copii, în vârstă de 14 şi 6 ani, cu traumatisme de coloană cervicală, şi un alt adult, cu traumatism la un picior.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.