Cetăţeanul irlandez reţinut după ce a sărit gardul şi a spart un geam pentru a intra în Palatul Parlamentului va fi cercetat în libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, magistratul dispunând continuarea cercetărilor cu inculpatul în stare de libertate", a transmis Poliţia Capitalei, referitor la cetăţeanul irlandez care a spart un geam şi a intrat în clădirea Parlamentului.
 
În acest caz, cercetările continuă pentru violarea sediului profesional şi distrugere.
 
Un bărbat în stare de ebrietate a fost prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, după ce a sărit gardul şi apoi a spart un geam pentru a intra în clădire. Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie. Bărbatul, cetăţean irlandez, a fost prins în scurt timp din cauza zgomotului făcut când a spart geamul şi nu a forţat niciun birou. Acesta a fost reţinut pentru distrugere şi violarea sediului profesional.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.