Un cetăţean sârb, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat de arestare, fiind acuzat de trafic de migranţi, a fost prins de către poliţiştii din Caraş-Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă publicat, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, luni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii de frontieră, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Serbia, pe numele căruia autorităţile din Germania emiseseră un mandat european de arestare.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2016, persoana în cauză ar fi sprijinit în repetate rânduri migraţia ilegală, cu scopul de a obţine câştiguri financiare necuvenite. Acesta ar fi facilitat întrarea ilegală a unor migranţi pe teritoriul Germaniei”, se arată în comunicat.

Bărbatul, acuzat de trafic de migranţi, a fost reţinut.

Marţi, acesta urmează să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, în vederea efectuării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Germania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.