Cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Trinunalul Sibiu privind arestarea în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner va fi judecată în 22 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca judecarea propunerii de arestare să aibă loc în data de 22.11.2023, pentru a se îndeplini procedura de citare cu inculpaţii”, a transmis, sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Vineri, procurorii au formulat propunere de arestare în lipsă a celor trei bărbaţi care au participat efectiv la jaful din casa omului de afaceri din Sibiu.

Ei anunţau că trebuie citaţi inculpaţii.

Datele oficiale din anchetă arată că doi dintre ei au părăsit ţara chiar în ziua în care omul de afaceri Adrian Kreiner a murit.

Cel de-al treilea s-ar afla în ţară, dar deocamdată nici acesta nu a fost prins.

Despre ceilalţi doi există suspiciunea că ar fi în Belgia şi Germania, ţări din care au venit recent în România, dar nu s-a reuşit prinderea lor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.