Poliţiştii din Teleorman fac cercetări în două dosare penale cu autor necunoscut, după ce două femei au fost tâlhărite, în Alexandria, în seara zilei de joi. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene au un cerc de suspecţi în cele două cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman  Daniela Păşu, cele două tâlhării au avut loc în seara zilei de joi, în municipiul Alexandria.
Prima faptă a avut loc în scara unui bloc, unde o femeie în vârstă de 37 de ani a fost bătută,  iar agresorul i-a furat un portofel şi sacoşa în care se aflau câteva cumpărături.
A doua agresiune a avut loc în seara aceleiaşi zile pe o stradă din Alexandria, victima fiind o femeie de 67 de ani care a fost de asemenea lovită şi căreia i s-a furat geanta pe care o purta pe umăr.
Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi continuă cercetările, a declarat reprezentanta IPJ Teleorman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.