Cei şapte bărbaţi din judeţul Ialomiţa, implicaţi duminică după-amiază, într-un scandal în staţiunea Mamaia, agresând şi un poliţist care se afla în timpul liber şi care a vrut să aplaneze conflictul, au fost arestaţi preventiv marţi, pentru 30 de zile, de Judecătoria Constanţa. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Constanţa a admis, marţi, propunerea procurorilor ca şapte dintre cei opt bărbaţi implicaţi în scandalul din Mamaia să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Cele şapte persoane au fost duse în arestul IPJ Constanţa, iar cel de-al optulea bărbat implicat în scandal este anchetat în stare de libertate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, duminică după-amiază, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 că pe o porţiune de plajă de la intrarea în staţiune mai mulţi bărbaţi sunt violenţi.

În sprijinul poliţiştilor au sosit echipe de intervenţie ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, care au identificat şi imobilizat opt bărbaţi domiciliaţi în judeţul Ialomiţa.

Iniţial, la faţa locului a intervenit, pentru aplanarea conflictului, un poliţist din cadrul IPJ Constanţa, aflat în timpul liber, care şi-a declinat identitatea şi ulterior a fost agresat.

Potrivit unei postări pe Facebook, intervenţia în forţă a poliţiştilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa s-a terminat în aplauzele turiştilor prezenţi pe plajă la momentul scandalului din staţiunea Mamaia. Aceeaşi sursă precizează că ialomiţenii i-au atacat pe agenţii de pază ai unei terase şi au tăiat cu sabia un poliţist.

Cei implicaţi în scandal au vârstele cuprinse între 26 şi 58 de ani, unul dintre ei are la activ o faptă de ultraj, dar nu toţi au antecedente penale.

Ei au fost duşi la sediul Poliţiei Mamaia pentru audieri, ancheta fiind derulată în acest caz sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Luni după-amiază, şapte dintre cei opt bărbaţi implicaţi în scandal au fost reţinuţi, unul urmând să fie cercetat în libertate. Ei sunt anchetaţi pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi dintre ei şi pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.