Cei doi fraţi, de 5 şi 3 ani, care în cursul zilei de joi au dispărut de acasă şi care au fost căutaţi de sute de forţe de ordine, câini de urmă şi chiar un elicopter IGAV, au fost găsiţi la 8 kilometri de casă, pe marginea unui drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Copiii au fost găsiţi în urmă cu puţin timp. Au fost preluaţi de poliţişti. Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova,a sunat la 112 şi imediat au ajuns colegii la faţa locului şi i-au preluat. La o distanţă de 8 km de locul dispariţiei au fost găsiţi”, a anunţat IPJ Caraş - Severin.
 
Poliţiştii din Mehadia, judeţul Caraş - Severin au fost sesizaţi de dispariţia celor doi fraţi, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.10.
 
Cei doi fraţi se numesc Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani şi se jucau în curtea casei când, la un moment dat, au plecat de acasă.
 
Imediat sute de poliţişti, jandarmi, pompieri s-au mobilizat şi au pornit în căutarea lor. Joi dimineaţă s-a alăturat căutărilor şi un elicopter IGAV.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.