Bărbaţii care au agresat fizic doi poliţişti din Satu Mare care au fost nevoiţi să uzeze de armă pentru a aplana conflictul, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, iar pentru aceeaşi infracţiune este cercetată în libertate şi mama lor, care i-a înjurat iniţial pe agenţi şi i-a îmbrâncit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Florin Betea, a declarat, joi, pentru News.ro, că judecătorii au admis cererea de arestare preventivă a celor doi fraţi care au bătut doi poliţişti chemaţi să intervină la aplanarea unui conflict familial.

Suspecţii au 34 şi 27 de ani şi au primit mandat de arestare până în 26 aprilie inclusiv, pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Mama acestora, care are 60 de ani, este cercetată în libertate tot pentru ultraj.

Miercuri dimineaţă, un echipaj de poliţie a fost solicitat la o adresă din zona Gării de Nord din Satu Mare, pentru aplanarea unui scandal în familie. Agenţii care au ajuns la faţa locului au fost agresaţi verbal iniţial de o femeie, care i-a înjurat şi i-a împins, nedorind ca aceştia să intervină în conflict.

Femeia a refuzat să se legitimeze şi s-a opus încătuşării, măsură la care agenţii au apelat pentru că era agresivă.

În conflict au intervenit doi copii ai femeii, care i-au lovit pe poliţişti cu pumnii şi picioarele, ulterior cerând ajutorul altor doi prieteni. Unul dintre agresori ar fi vrut să aducă o sabie din casă, moment în care un agent a tras două focuri de armă în plan vertical, iar cei doi fii ai femeii au fost ridicaţi pentru audieri.

Poliţiştii agresaţi au leziuni şi contuzii şi s-au prezentat pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.