Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos. În cazul său se derulează procedurile de extrădare către România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, Marcel Ilie Serbuc, a fost dat vineri în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Suceveanul Ilie- Marcel Şerbuc, suspectat că este autorul crimei a cărei victimă a fost fata de 12 ani găsită într-un apartament din Capitală a fost prins, sâmbătă, în Ţările de Jos.
La operaţiunea de capturare a suspectului au participat forţe poliţieneşti reunite în cadrul ENFAST - European Network of Fugitive Active Search Teams - Reţeaua Europeană a Unităţilor de Căutare Activă a Urmăriţilor, care înglobează toate structurile naţionale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce priveşte localizarea, arestarea şi predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare.
„În urma cooperării poliţieneşti dintre Poliţia Română şi autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional, pentru omor. Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România”, informează Poliţia Română. 
Şerbuc figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, el fiind considerat periculos.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.