Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a anunţat cauza producerii incendiului de la sediul Consiliului Judeţean şi Prefecturii Caraş-Severin, fiind vorba despre flacăra unei lămpi cu care s-au făcut lucrări la casa liftului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma analizării ipotezelor argumentate, s-a stabilit ca şi cauză probabilă de producere a incendiului de la Palatul Administraţiv din municipiul Reşiţa flacăra de la o lampă cu lichid gazos, ca urmare a neprotejării termice corespunzătoare, în urma unor lucrări de întreţinere ce s-au efectuat la casa liftului”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Pompierii de la Detaşamentul din Reşiţa au intervenit, marţi seara, pentru stingerea incendiului pornit la podul clădirii care adăposteşte Prefectura şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin, aflată în centrul Reşiţei, cu 5 maşini de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au fost solicitaţi colegii lor din Timiş care s-au deplasat cu 2 autospeciale de intervenţie la înălţimi - o autoplatformă de 72 metri şi o autoscară de 42 metri - şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de 9.000 de litri, respectiv 7.000 de litri, cu echipajele aferente. 
 
În urma acestui incendiu nu au existat victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.