Un bărbat de 59 de ani din Anina, judeţu Caraş- Severin, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat o altă maşină parcată regulamentar. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 2,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, poliţiştii din Anina au testat o aparatul etilotest un şofer care provocase un accident rutier, rezutând o alcoolemie de 2,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Cel care a stabilit acest record nedorit, un bărbat de 59 de ani din Anina, a condus un autoturism în localitate şi a provocat un accident rutier fără victime, acroşând un alt autoturism, parcat regulamentar. Autorul a fost identificat şi oprit în trafic iar după testarea alcooltest a fost condus la Spitalul orăşenesc Oraviţa în vederea recoltării de probe biologice”, se arată în comunicat.

Poliţiştii desfăşoară, în continuare, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 Cod Penal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.