Un bărbat de 33 de ani din comuna Victor Vlad Delamarina din judeţul Timiş a fost implicat într-un accident rutier uşor, la intrare în Caransebeş, judeţul Caraş- Severin. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că maşina era furată, iar şoferul consumase alcool şi nici nu avea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, în jurul orei 6.45 poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în legătură cu un accident de circulaţie soldat doar cu avarii, dar odată ajunşi la faţa locului au descoperit mai multe infracţiuni.

”Accidentul a avut loc pe DN 6, la sensul giratoriu dintre localităţile Jupa şi Caransebeş, unde un autoturism era oprit în şanţul de scurgere a apei pluviale şi prezenta avarii uşoare în partea dreapta faţă. La volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Victor Vlad Delamarina, judeţul Timiş, care, din verificările efectuate, nu este posesor de permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş, în vederea recoltării de probe biologice”, se arată în comunicat.

În urma verificărilor a rezultat şi faptul că autoturismul aparţine tatălui bărbatului care a provocat accidentul, a fost sustras şi folosit fără ştirea proprietarului.

Tânărul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi furtul în scop de folosinţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.