Trei poliţişti care transportau un urmărit naţional au fost răniţi, joi seară, după ce maşina în care se aflau şi care avea pornite semnalele acustice şi luminoase a fost lovită de un autoturism, în Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, în accident fiind rănită şi o pasageră din cealaltă maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 19.00, în oraşul Oţelu Roşu, din judeţul Caraş- Severin.

Maşina de Poliţie, având semnalele acustice şi luminoase pornite, transporta un urmărit naţional de la Haţeg la Caransebeş, iar în oraşul Oţelu Roşu o tânără aflată la volanul unui autoturism a virat stânga fără să se asigure, tăind calea maşinii de Poliţie.

În urma impactului dintre cele două maşini, cei trei poliţişti care se aflau în autospeciala de Poliţie au fost răniţi, precum şi o pasageră din maşina şoferiţei vinovate de producerea accidentului.

Bărbatul urmărit naţional care era transportat de poliţişti, precum şi şoferiţa au scăpat teferi în urma accidentului.

În cursul nopţii de joi spre vineri, poliţiştii implicaţi în accidentul rutier au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Timişoara cu autospeciala SMURD pentru victime multiple.

Potrivit directorului Spitalului Judeţean Timişoara, cei trei pacienţi sunt stabili, dar trebuie operaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.