Jandarmii montani din judeţul Caraş - Severin au pornit în căutarea a trei persoane care s-ar fi rătăcit în Munţii Semenic, după ce au plecat joi pe un traseu cu ATV-urile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş- Severin, alerta a fost dată la numărul de urgenţe 112, vineri dimineaţă, de către o femeie care spunea că soţul ei şi încă două persoane, un bărbat şi o femeie, au plecat joi cu ATV-urile pe munte şi nu s-au mai întors.

”În dimineaţa acestei zile, jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug au fost alertaţi în urma unui apel primit prin sistemul 112, prin care o persoană de sex feminin a anunţat faptul că soţul său împreună cu doi prieteni de familie, un bărbat şi o femeie, au plecat cu ATV-urile de ieri, din staţiunea Crivaia şi nu s-au mai întors”, au transmis reprezentanţii IJJ Caraş- Severin.

Potrivit sursei citate, ultimul apel video a fost înregistrat joi, în jurul orei 16.00, atunci când apelanta a vorbit cu soţul său, iar din imagini s-a putut observa că aceştia se aflau în zona Vârfului Nedeia, din masivul Semenic.

Jandarmii montani alături de salvamontişti şi poliţişti au pornitin căutarea persoanelor rătăcite care sunt din Arad şi din oraşul Deta (judeţul Timiş).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.