Un poliţist din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost acroşat, joi după-amiază, de o maşină pe care a vrut să o oprească pentru un control, în urma incidentului acesta fiind transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un coleg al poliţistului lovit l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa care dirija traficul rutier pe raza de competenţă a fost acroşat de un autoturism care a refuzat să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.
 
Un alt coleg al poliţistului lovit de maşină a pornit imediat pe urmele fugarului, care s-a oprit abia după ce au fost trase focuri de armă. 
 
"În continuare, un alt coleg aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie”, a explicat IPJ Caraş-Severin.
 
Poliţistul rănit a fost transportat la spital pentru o examinare şi acordarea asistenţei medicale. 
 
Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, acesta fiind un bărbat de 42 de ani din Reşiţa. El a fost dus la sediul poliţiei pentru cercetări.
 
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.