Pacienţii internaţi la Sanatoriul Marila, judeţul Caraş-Severin, sunt mutaţi, marţi, la Spitalul din Oraviţa, după ce o parte a acoperişului clădirii s-a prăbuşit, fără a exista persoane rănite. Circa jumătate din cei 60 de bolnavi sunt transferaţi cu ajutorul autospecialelor ISU, restul fiind duşi au mijloace ale Primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La solicitarea efectuată prin 112, astăzi, 21.02.2023, de către Primaria Oraviţa şi conducerea Spitalului Orăşenesc Oraviţa, doua echipaje pentru transport victime multiple (ATPVM) au fost alocate pentru a sprijini acţiunea de transfer a pacienţilor internaţi la Sanatoriul Marila. Acţiunea se desfăşoară, în mod preventiv, urmare a prăbuşirii unei părţi din acoperişul spitalului”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Sursa citată a menţionat că, potrivit conducerii spitalului, în unitate sunt internate circa 60 de persoane.
 
Echipajele ISU au fost solicitate pentru a sprijini transferul a 27 de persoane. Celelalte persoane vor fi transferate cu mijloace ale Primăriei. 
 
Pacienţii sunt mutaţi la Spitalul Orasenesc Oraviţa.
 
În urma incidentului, nu sunt persoane rănite, au precizat reprezentanţii ISU.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.