Doi bărbaţi au murit şi alte două persoane au fost transportate la spital, fiind rănite în urma unui accident care a avut loc în judeţul Caraş- Severin, pe DN 6, şi în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică seară al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Caraş- Severin, un grav accident a avut loc pe drumul naţional 6, la aproximativ zece kilometri de Caransebeş.

În accident au fost implicate o ambulanţă care transporta un pacient la spitalul din Caransebeş şi un autoturism. Cei doi şoferi au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Din nefericire, cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au fost declaraţi decedaţi de către medicul sosit la locul evenimentului, iar alte două persoane au fost preluate de către ambulanţe în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate”, se arată în comunicat.

Potrivit poliţiştilor, în momentul accidentului, ambulanţa se afla în depăşire, pe sensul opus de mers, iar autoturismul circula regulamentar.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident şi cine se face vinovat.

Traficul rutier este oprit pe DN 6, în zona accidentului, şoferii fiind sfătuiţi să aleagă rute ocolitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.