Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit de deşeuri din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, iar doi angajaţi au fost evacuaţi din spaţiile administrative ale societăţii. Nu au fost înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Incendiul se manifestă în curtea unui operator economic (colectare deşeuri). Au fost alertate şi intervin forţe şi mijloace de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa (3 echipaje de pompieri cu 3 autospeciale, o ambulanţă SMURD), un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bocşa, o ambulanţă SAJ. Nu sunt înregistrate victime”, transmite ISU Caraş-Severin.
 
FOTO: ISU Caraş-Severin
FOTO: ISU Caraş-Severin
 
Doi angajaţi ai societăţii au fost evacuaţi din spaţiile administrative, cu ajutorul Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Bocşa, în interior nu se mai află alte persoane.
 
Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea lui.
 
Meteorologii monitorizează evoluţia norului de fum rezultat în urma incendiului la depozitul de deşeuri.
 
"Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, se apreciază că cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat (rafale până la 30...35 km/h), din direcţie nord-nord-estică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de relativă dispersie şi de uşoară deplasare către sud, sud-vest”, transmit meteorologii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.