Poliţiştii din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, au fost sesizaţi de un bărbat că, din greşeală, prietena sa a aruncat la gunoi, printre alte lucruri, o haină în care se aflau 9.000 de euro. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că banii au fost găsiţi şi luaţi de către o femeie care sorta gunoiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilorl Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, în urmă cu trei zile un bărbat din Bocşa a depus o plângere la Poliţia din localitate prin care sesiza că în 11 octombrie prietena sa a aruncat din greşeală la gunoi, printre alte lucruri, şi o haină în care era suma de 9.000 de euro.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat o femeie de 35 de ani, din Bocşa, care în timp ce sorta gunoiul ar fi găsit haina din care a luat banii. Poliţiştii din Bocşa au recuperat integral suma, banii fiind restituiţi bărbatului păgubit.

În acest dosar a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de însuşire a bunului găsit.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor că în situaţia în care găsesc bunuri care nu le aparţin au obligaţia legală de a le preda proprietarului sauu, dacă nu se cunoaşte proprietarul, să le predea autorităţilor, în termen de zece zile. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.