Trei bărbaţi din judeţul Caraş-Severin sunt cercetaţi penal după ce poliţiştii care i-au oprit în trafic au găsit în maşina lor două animale braconate, precum şi o armă care a fost adusă ilegal în ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, poliţiştii municipiului Reşiţa au observat, marţi dimineaţă, pe o stradă din oraş, un autoturism care avea caroseria plină de noroi şi faurile stinse şi l-au urmărit în trafic, reuşind să îl blocheze pe strada Golului din municipiu.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

”Poliţiştii au identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 42 de ani, domiciliaţi în Reşiţa şi Arad, iar în portbagajul autoturismului au depistat un exemplar de mistreţ şi un iepure de câmp, animale braconate într-o pădure din apropierea localităţii Biniş”, se arată în comunicat.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

La faţa locului au venit şi poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase care au gasit în autoturism şi componentele unei arme de vânătoare, calibru 22 mm, ce aparţinea unuia dintre bărbaţi. Acesta a recunoscut că arma a fost cumpărată din Franţa şi introdusă ilegal în ţară, el neavând permis de port-armă. 

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbaţilor, pentru braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Arma, vânatul, cuţitele, sistemele de vedere pe timp de noapte şi autoturismul au fost confiscate de poliţişti.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.