Doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 15 ani, au decedat, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Zăvoi, judeţul Caraş-Severin, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul s-a izbit apoi de un stâlp de pe marginea drumului, care a căzut pe maşină. O a treia persoană a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, accidentul a avut loc, luni, pe Valea Bistrei în localitatea Zăvoi de lângă Oţelu Roşu.
 
”Două autoturisme au fost implicate, cu două persoane încarcerate şi un stâlp căzut pe una dintre maşini”, transmite ISU Caraş-Severin. 
 
Doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 15 ani, au fost descarceraţi, ei fiind declaraţi decedaţi. O a treia persoană a suferit un atac de panică şi un traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei, fiind transportată la spital.
 
Circulaţia pe DN 68, în dreptul localităţii Zăvoi este blocată.
 La faţa locului se află şi un echipaj al Poliţiei care urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc acest accident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.