O fată de 14 ani a fost dusă de urgenţă la spital, iar părinţii ei au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Caraş-Severin, între o maşină şi un autocar. Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier a avut loc în localitatea Grădinari din judeţul Caraş-Severin.
 
”Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate.  Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1  ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ.Spre Grădinari a fost trimis şi  ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri  acţionează pentru descarcerarea celor 2  victime din autoturism, care sunt inconştiente”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
Persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale.
 
Potrivit poliţiştilor, cei doi adulţi, soţ şi soţie, au murit în urma accidentului, iar fata lor în vârstă de 14 ani a fost dusă la spital, în Oraviţa.
 
De asemenea, poliţiştii spun că maşina a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat fără ca şoferul să se asigure, pe un drum naţional unde circula regulamentar autocarul care a fost lovit în plin de autoturism.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.