O cisternă încărcată cu 24 de tone de bitum lichid, o substanţă uşor inflamabilă, s-a răsturnat pe drumul naţional (DN) 6, între localităţile Teregova şi Domaşnea din judeţul Caraş- Severin, şoferul suferind răni uşoare la mâini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Timiş, cisterna care transporta 24 de tone de bitum lichid, o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici, s-a răsturnat miercuri dimineaţă.

FOTO: ISU Semenic
FOTO: ISU Semenic

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru muncă operativă, precum şi o autospecială destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie.

FOTO: ISU Semenic
FOTO: ISU Semenic

S-au luat imediat măsuri de stabilire a unui perimetru de siguranţă.

Şoferul cisternei a suferit răni uşoare la nivelul mâinilor şi i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului de către paramedicii SMURD, refuzând transportul la spital.

FOTO: ISU Semenic
FOTO: ISU Semenic

Pentru limitarea efectelor acestui eveniment au fost anunţate toate autorităţile cu atribuţii în gestionarea acestui tip de situaţii de urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.