Cei doi fraţi, de 8 şi 10 ani, din judeţul Caraş-Severin care au dispărut din camera unde dormeau şi care au fost căutaţi de forţe de ordine atât terestru, cât şi aerian, au fost găsiţi la 50 de kilometri de casa în care locuiesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cei doi minori, de 8 şi 10 ani, din Petroşniţa, dispăruţi de la domiciliu în cursul acestei dimineţi, au fost găsiţi de poliţişti în urmă cu puţin timp, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu. Aceştia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliţie. Pe timpul cât au fost plecaţi, cei doi copii nu au suferit vătămări. Minorii urmează să fie preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, pentru a dispune măsuri conform competenţelor”, transmite IPJ Caraş-Severin.
 
La activităţile de căutare au participat peste 100 de forţe, formate din politişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Poliţia Municipiului Caransebeş, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Semenic", jandarmi de la Jandarmeria Caraş-Severin, angajaţi ai Direcţiei Silvice Caraş-Severin, ai Primăriei Bucoşniţa, precum şi voluntari din localitate.
 
De asemenea, un echipaj din cadrul Inspectoratului General al Aviaţiei - Ministerul Afacerilor Interne a survolat întreaga zonă, în vederea depistării celor doi minori.
 
Căutările au fost realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.