Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus începerea urmăririi penale pe numele bărbatului din judeţul Mehedinţi care şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, în zona gâtului, iar apoi i-a abandonat cadavrul pe un câmp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus în dosarul nr. 61/P/2022, în data de 17.12.2022, efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de inculpatul A.M, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. (...)  În fapt, în data de 17.02.2022, numitul A. M. domiciliat în judeţul Mehedinţi s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi spunând că în data de 16 februarie 2022, în jurul orelor 2330, în timp ce se afla în localitatea Constantin Daicoviciu, cunoscută şi sub denumirea de Căvăran, judeţul Caraş-Severin, a ucis-o pe fosta sa concubină P. R. D., prin aplicarea mai multor lovituri cu cuţitul în zona gâtului, după care a abandonat-o pe câmp la intrarea în localitatea Căvăran din direcţia Caransebeş”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.
 
Potrivit procurorilor, bărbatul a ajuns, miercuri seară, cu trenul din Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, în municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, după care s-a întâlnit cu fosta iubită în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran). În timp ce mergeau spre gara din localitate, femeia a refuzat să revină în locuinţa conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, astfel că bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea la el şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul.
 
Ulterior, el a abadonat cadavrul victimei pe câmp şi a aşteptat sosirea unui taximetru cu care a ajuns la gara din Caransebeş, de unde a luat trenul spre Drobeta Turnu-Severin.
 
Un bărbat de 29 de ani s-a predat, joi dimineaţă, la Poliţia din judeţul Mehedinţi afirmând că miercuri seara a înjunghiat o femeie de 32 de ani, pe care a abandonat-o pe câmp, în comuna Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin. Poliţiştii au găsit cadavrul femeii la locul indicat şi l-au luat în custodie pe bărbat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.