Poliţia oraşului Bocşa a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţe 112, că un bărbat a fost împuşcat accidental, fiind atins de un glonţ ricoşat, la o partidă de vânătoare. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar poliţiştii au început cercetările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de sâmbătă al Inspectoratului de Politie al judeţului Caraş-Severin, accidentul a avut loc în jurul orei 15.10.

”Echipa de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, a identificat doi bărbaţi, de 48 şi 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona respectivă. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonţul ricoşând şi lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani”, se arată în comunicat.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Armele de vânătoare au fost ridicate de poliţişti care continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.