Un incendiu puternic izbucnit la o casă din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin a distrus acoperişul locuinţei, 80 de tone de fân şi a omorât 50 de păsări. Trei echipaje de pompieri militari din Caransebeş, alături de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Luncaviţa, s-au luptat mai bine de şapte ore cu flăcările, având în vedere suprafaţa mare afectată de incendiu, de aproximativ 600 metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de miercuri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urenţă ”Semenic” al judeţului Caraş-Severin, pompierii din Caransebeş au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Verendin.

”Când echipajele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului, incendiul cuprinsese acoperişul casei, al unei anexe şi al unui adăpost de animale şi exista pericol de propagare la întregul imobil şi la casele învecinate”, se arată în comunicat.

Trei echipaje de pompieri militari din Caransebeş, alături de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Luncaviţa, au luptat cu flăcările mai bine de şapte ore, având în vedere suprafaţa mare afectată de incendiu, de aproximativ 600 metri pătraţi.

”Pompierii au depus eforturi pentru a împiedica incendiul să cuprindă şi parterul casei. A ars o cantitate mare de materiale combustibile (lemn de foc, scândură, grinzi) şi au fost afectate de incendiu două autoturisme şi mai multe bunuri materiale. Intervenţia a fost dificilă, focul fiind întreţinut şi de cele 80 de tone de fân care erau depozitate în anexă. Au murit 50 de păsări şi au fost salvate zece animale”, mai arată sursa citată.

În urma incendiului, care ar fi izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric, nu au fost persoane rănite.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.