Camionul militar implicat în accidentul care a avut loc joi seară, în zona localităţii Valea Urdei, din judeţul Argeş, a fost scos sâmbătă după-amiază din râpa în care se răsturnase şi va fi dus într-o bază a MApN. Operaţiunea a durat aproape şase ore, timp în care traficul rutier pe DN 73 a fost întrerupt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse locale au declarat pentru News.ro că vehiculul distrus în urma accidentului a fost scos cu ajutorul a două macarale de mare tonaj care au fost duse la faţa locului încă de vineri, operaţiunea fiind coordonată de MApN.

Conform aceloraşi surse, camionul este transportat pe un  trailer şi va fi dus într-o bază aparţinând Ministerului Apărării Naţionale.

Operaţiunea a durat şase ore.

Reprezentanţi ai PJ Argeş au declarat că  DN 73 a fost redat circulaţiei rutiere sâmbătă după-miază după ce timp de peste şase ore a fost blocat pentru recuperarea camionului căzut în râpă.

În perioada în care în care traficul a fost blocat pe DN 73, autovehiculele au fost redirecţipnate pe ruta Câmpulung - DN 72 A - Târgovişte.

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a deschis un dosar penal privind accidentul din judeţul Argeş, în urma căruia trei militari au murit şi alţi nouă au fost răniţi. Toţi militarii erau de la Batalionul de Vânători de munte de la Câmpulung Muscel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.