Un bărbat condamnat de către justiţia italiană la aproape patru ani de detenţie pentru comiterea mai multor infracţiuni a fost prins de către poliţiştii din Călăraşi. La vederea patrulei de Poliţie, bărbatul, aflat într-un autoturism, a încercat să fugă, el fiind prins după ce a fost blocat în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, cetăţean român, a fost condamnat de către judecătorii italieni la 3 ani, 11 luni şi 17 zile închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, vătămare corporală şi primire de bunuri furate.

Pe numele lui fusese emis mandat european de arestare şi fusese dat în urmărire din data de 31 mai.

Miercuri după-amiază, el a fost observat de către poliţişti într-un autoturism ce se deplasa pe Bulevardul Cuza-Vodă din municipiul Călăraşi.

 ”La vederea autoturismelor de poliţie, persoana urmărită a încercat să se sustragă, fugind cu autoturismul, dar după aproximativ 100 de metri s-a reuşit blocarea şi imobilizarea autoturismului şi reţinerea bărbatului”, informează, joi, Poliţia judeţeană Călăraşi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.