Zeci de mii de gospodării şi instituţii din judeţul Călăraşi au rămas fără alimentare cu energie electrică, duminică, din cauza avariilor produse de intemperii pe reţeaua de alimentare. Prefectura Călăraşi anunţă că printre obiectivele nealimentate cu electricitate se numără gara Călăraşi Nord. De asemenea, în judeţ curse de călători pe calea ferată au fost anulate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Statisticile furnizate de Instituţia Prefectului Călăraşi arată că, duminică, 26 noiembrie, 70.334 de consumatori din 48 de localităţi ale acestui judeţ nu sunt alimentaţi cu energie electrică, după ce 70 de linii de alimentare şi 135 de puncte de transformare au suferit avarii din cauza viscolului.
În ceea ce priveşte circulaţia pe căile ferate, prefectura anunţă că din cauza intemperiilor curse de călători au fost anulate,  staţia Călăraşi Nord nu are curent electric.
Pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa şi Olteniţa – Titan Sud se circulă fără probleme
De asemenea, nu sunt probleme nici în ceea ce priveşte circulaţia fluvială, unele nave fiind staţionate. 
Duminică, la ora 12:00, în judeţul Călăraşi sunt închise circulaţiei tronsoanele: DN 3B Călăraşi – Feteşti,  DN 3 Călăraşi - Lehliu , DN 21 Călăraşi – Drajna – Slobozia, DN 31 Călăraşi – Mănăstirea şi DN 3 A Drajna – Feteşti. Zeci de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile judeţene şi naţionale din judeţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.