Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce au ieşit din locuinţă fără declaraţia pe propria răspundere, iar atunci când poliţiştii le-au cerut lămuriri, au început să îi ameninţe şi să îi agreseze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pe data de 8 aprilie, un bărbat de 28 de ani a părăsit locuinţa de domiciliu fără a completa o declaraţie pe propria răspundere, conform ordonanţelor militare emise pe perioada instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României şi a fost oprit de doi poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi.

La scurt timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi o femeie de 49 de ani, care împreună cu bărbatul respectiv, i-a ameninţat pe cei doi poliţişti cu fapte de violenţă. De asemenea, femeia a smuls şi distrus echipamentul de protecţie purtat de unul dintre poliţişti, iar bărbatul a intrat în curtea unui imobil din apropiere şi s-a întors cu un obiect din lemn cu care i-a atacat pe oamenii legii.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi vor fi prezentate joi Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.