Căderi pe pietre au avut loc, sâmbătă, pe Clisura Dunării, în judeţul Caraş-Severin, în zona localităţii Divici. Drumarii au intervenit pentru a curăţa carosabilul şi pentru a asigura scurgerea apelor. De asemenea, o singură localitate, din cele trei, nu este alimentată electric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Căderile de pietre au avut loc, sâmbătă, pe DN57A, din cauza scurgerilor de pe versanţi, în urma ploilor.
 
”Drumarii de la SDN Caransebeş au intervenit în această dimineaţă pe DN 57A în zona localităţii Divici şi pe DN 6 în zona localităţii Cornea pentru a elibera carosabilul de pietre şi pentru a asigura scurgerea apelor”, a transmis DRDP Timişoara.
 
Pe de altă parte, ISU Caraş- Severin anunţă că doar localitatea Ruşchiţa nu este alimentată cu energie electrcă, după ce această problemă a fost rezolvată în alte două localităţi de pe Clisura Dunării.
 
În continuare sunt depăşite cotele de atenţie  pe pârâurile Prigor (în zona localităţii Prigor), Miniş (în zona localităţii Bozovici), Cuptoare (în zona localităţii Mehadica),  Rusca (în zona localităţii Voislova) şi Belareca (în zona localităţii Mehadia).
 
Pompierii de la Oraviţa au intervenit pentru scoaterea apei dintr-o casă în localitatea Naidăş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.