Un cadavru în stare avansată de descompunere a fost descoperit, marţi seară, de către trei turişti francezi, pe o potecă de pe Muntele Tâmpa, din Braşov. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a elucida cauza morţii persoanei resppective, a cărei identitate nu a fost încă stabilită, şi nici dacă este vorba despre un bărbat sau despre o femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, cei trei turişti din Franţa care au descoperit cadavrul pe un traseu nemarcat făceau o drumeţie pe Muntele Tâmpa şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Polliţiştii braşoveni au început o anchetă pentru a elucida cauza morţii, victima nefiind încă identificată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, un echipaj de la Secţia I a ajuns imediat la locul unde a fost descopeirt cadavrul şi a încercuit zona.

De asemenea, o echipă de criminalişti a ridicat probe de la faţa locului, până la ora actuală nefiind stablit dacă victima este bărbat sau femeie.

Salvamontiştii urmează să coboare trupul de pe munte pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.