Trei persoane au fost grav rănite într-un accident petrecut, sâmbătă după-amiază, pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, în dreptul localităţii Boldu, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un pom de pe marginea şoselei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de către purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, după ce un autovehicul a izbit violent un copac de pe marginea şoselei, în dreptul localităţii Boldu.

În urma impactului extrem de violent, trei persoane au fost încarcerate, pentru salvarea lor intervenind pompierii din cadrul Detaşamentului Râmnicu Sărat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform sursei citate, cei trei răniţi sunt în stare foarte gravă.

Pentru una dintre victime urmează să fie solicitat un elicopter SMURD care să o transporte la un spital din Bucureşti.

Traficul pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila nu este afectat întrucât accidentul s-a petrecut în afara carosabilului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.