Şase persoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident rutier produs în judeţul Buzău, după ce două autoturisme s-au ciocnit, la intersecţia a două drumuri judeţene. În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată într-o staţie de autobuz, accidentând trei femei aflate acolo. Ceilalţi trei răniţi sunt din maşina, fiind vorba de o familie cu un copil de şapte ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs după ce un tânăr de 24 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 203G, la intersecţia cu DJ 100H, nu a acordat prioritate unui autoturism ce rula pe drumul prioritar şi s-a ciocnit cu acesta.

În urma impactului, maşina care rula pe DJ 100H a fost proiectată într-o staţie de autobuz.

Ca urmare, trei femei cu vârste de 48, 62 şi 70 de ani, aflate în staţie, femeia care conducea maşina de pe drumul prioritar (29 de ani) şi alţi doi pasageri, între care un copil, din maşina acesteia au necesitat îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii rutieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.